Praktische info 

Iedereen kan gratis lid worden van de bib. Het ontlenen van boeken en tijdschrften, het gebruiken van de internetpc's en wifi zijn helemaal gratis. Voor het ontlenen van audiovisuele materialen wordt vanaf 1 janauri 2016 geen leengeld meer gevraagd.

De uitleentermijn bedraagt 3 weken voor alle materialen (ook dvd dus voortaan!). Verlengen kan via Mijn Bibliotheek of op aanvraag, tenzij een andere lener een werk reserveerde. Reserveren van uitgeleende materialen kan via de catalogus.

Wie een mailadres opgaf, wordt enkele dagen voor het einde van de uitleentermijn verwittigd. Zo kan maningsgeld vermeden worden. Er is ook een terugbrengbus om materialen te bezorgen buiten de openingsuren.

Meer informatie is terug te vinden in het onderstaande dienstreglement.

 

Voortaan kan je - dankzij Bibliotheken Vlaamse Ardennen - ook proeven van het digitaal lezen.

Wens je op de hoogte te blijven van de activiteiten? Krijg je graag de nieuwste aanwinsten in de collectie te zien? Wil je je laten inspireren door Tips van lezers voor lezers? Schrijf je dan  hier in.

Het jaarprogramma voor 2018 vind je in verkorte versie op de bibblog. Een handige flyer kan je aan de balie van de bib verkrijgen of hier downloaden.

Openingsuren gemeentehuis