Sportelen 2017 

Samen van het leven en van sport genieten, dat is Sportelen. Ben je de vijftig voorbij en heb je geen zin meer om elke week door weer en wind te gaan sporten? Om voluit te gaan en zo misschien blessures op te lopen? Je vindt het niet zo belangrijk of je de wedstrijd nu wint of verliest? Maar vind je het wél belangrijk dat je tijdens het sporten eens kunt bijkletsen met je vrienden? En dat er regelmatig tijd is om op adem te komen of een grapje te maken? Wel, dan is Sportelen voor jou gemaakt!

Sportelen is geen nieuwe activiteit, het is een mentaliteit. Het is zeker geen nieuwe sport, maar wel een nieuw begrip. Samen van het leven en van sport genieten, dat is Sportelen. Het is sporten op eigen tempo, op eigen maat. Want bij het Sportelen is ontspanning minstens even belangrijk als inspanning.

Klik hier voor de activiteitenkalender 2017

Veel Sportelplezier!

14 september - Seniorensportdag 

Burensportdienst Vlaamse Ardennen organiseert op donderdag 14 september 2017 een Seniorensportdag in sporthal “de Rijdt”. Volgende sporten staan op het programma: curve bowling, curling, badminton, spinning, lijndans, aerobics, yoga, ruggym, drums alive, tafeltennis, zwemmen, aquagym, petanque, kubb, krolf, wandelen en fietsen. 

Inschrijven kan voor 1 september via de inschrijfstrook op de folder. Klik hier voor de folder.

Openingsuren gemeentehuis

 

SPORTDIENST BRAKEL
 Wim.Dewael@Brakel.be
Ben.Devlieger@Brakel.be
055 42 31 98